Kansspelen

Staatsloterij, Lotto, Toto, Krasloten, Lucky Day & Eurojackpot 

staatsloterij

Staatsloterij

De Staatsloterij is de loterij van Nederland met hoogste winkans en de grootste prijzenpot. Alle prijzen in de Staatsloterij worden vrij van kansspelbelasting uitgekeerd en alleen de verkochte lotnummers doen mee aan de trekking (met als enige uitzondering de Jackpot). De trekking van de Staatsloterij is altijd op de 10e van de maand. Samen met de Koningsdagtrekking op 27 april, de 1 juni trekking, 1 oktober trekking en de Oudejaarstrekking op 31 december zijn er van de Staatsloterij jaarlijks 16 trekkingen.

Speel bewust 18plus
Lotto

Lotto

Kies jouw 6 geluksgetallen en een Jackpotkleur en maak voor maar € 2,- kans op de Jackpot van minimaal € 7,5 miljoen of een van de vele andere prijzen!

Speel bewust 18plus
Toto

Toto

Met Toto wordt sport nóg leuker en nóg spannender. Voorspel wedstrijden en win geld met je sportkennis.

Wat kost gokken jou stop op tijd
Krasloten

Krasloten

Voor meer informatie over Krasloten, speluitleg en prijzenschema’s kun je terecht in de winkel.

Wat kost gokken jou stop op tijd
LuckyDay

Lucky Day

Elke dag maak je kans op veel geld met Lucky Day. Je kunt elke dag maar liefst 300.000 keer je inleg winnen. Elke dag trekt de notaris 20 getallen uit een bak met 80 getallen. Hoe meer van jouw getallen overeenkomen met de getrokken getallen, hoe hoger het bedrag is dat je hebt gewonnen.

Speel bewust 18plus
Euro Jackpot

Euro jackpot

De Jackpot is altijd minimaal €10 miljoen. Valt de Jackpot niet, dan stijgt hij afhankelijk van het aantal verkochte loten, tot een recordhoogte van wel €90 miljoen! Is de Jackpot 12 weken achter elkaar niet gevallen, dan valt hij in de 13e week gegarandeerd.

Speel bewust 18plus

Kansspelen mogen niet verkocht en/of uitbetaald worden aan jongeren onder 18 jaar. Laat je identiteitsbewijs zien als je nog geen 25 jaar bent. 

De leukste cadeaus bij jou om de hoek.

De voordeligste pasfoto's voor je rijbewijs, id en paspoort in Veenendaal & Scherpenzeel.

Uitgebreid assortiment boeken, tijdschriften en wenskaarten.

Pin It on Pinterest